Om oss

Optimal Fastighetsförmedling

Ett hem är inte bara en plats för trygghet. Det är också den plats du har fyllt med dina drömmar, minnen och upplevelser. När du känner att det är dags att flytta ditt liv till en ny plats förstår vi att det är ett stort beslut att ta.

Vår filosofi

Vårt mål är att hela tiden vara närvarande för dig som kund. Vi hjälper dig genom stora beslut, som säljare, köpare eller sökare. Vi agerar med tillförsikt och stor respekt för dig som kund, och det är vårt personliga engagemang som skiljer oss från mängden.

Lite historia

Optimal Fastighetsförmedling grundades 2015 av Mathias Blomberg Hading. Målsättningen var då, precis som nu, att följa och stötta dig som kund oavsett var du befinner dig i livet. Vi insåg att mäklaren måste sticka ut i den hårda konkurrensen. Vi valde att göra det med en personlig touch. Behovet av en personligare fastighetsförmedling var något som Mathias lagt märke till under sina många år som mäklare. Hans långa erfarenhet av bostadsförsäljning, kommersiella fastigheter och nyproduktion var nyckeln till att redan från första dagen bedriva en professionell fastighetsförmedling. Kombinationen har gett företaget en unik profil och en stark ställning i branschen.

Tjänster

Optimal Fastighetsförmedling är indelat i tre tjänsteinriktningar.

  • Nyproduktion: Bostadsrättprojekt, friköpta villaprojekt m.m.
  • Succession: Begagnade villor, lägenheter m.m.
  • Bostadsuthyrning: Uthyrning av villor och bostadsrättslägenheter.  

Optimal Fastighetsförmedling är vårt gemensamma namn för samtliga av våra tjänsteinriktningar. Vi har valt att inte komplicera det med ett flertal varumärken för något som i grunden handlar om samma sak, förmedling. Vår mest omfattande tjänst är förmedling av nyproducerade bostadsrättslägenheter där vi finns representerade i Skåne & Halland. Vi hanterar även projekt i andra län efter förfrågan.

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!