YSTAD - Centrum

Industrigatan 11B - 1204

 • 154.5 kvm
 • 5
 • rum

  7 995 000 kr

  Terrassen i Ystad

  Med en enastående utsikt i Kv. Verkmästaren i Ystad, presenteras denna exklusiva dröm i internationell anda. Här infriar sig drömmen om ett gathus på tredje plan, i form av en ägarvåning på promenadavstånd ifrån Ystads centrumkärna. Våningen är en av fyra i det nya spännande projektet vid namn Terrassen, ett livsstilsboende av högsta kvalité med betoning på självägande, framtid och låga månadskostnader. I och med att våningarna är friköpta, kan även förvärv göras av juridiska personer. Vidare styr ägaren av våningen själv över eventuell uthyrning.

  Ifrån bottenplan tar vi hissen upp till det tredje planet för att välkomnas av denna exklusiva dröm. De ljusa parkettgolven fångar upp ett vackert ljusinsläpp ifrån fönsterpartiet på våningens gavelsida. Taket är specialanpassat och skapar förutom ljudisolering också en helt annan känsla mot ett traditionellt innertak. Till höger nås fyra rum; ett badrum, en tvättstuga och två sovrum, alla förutom badrummet har via glasdörrar utgång till våningens östra uteplats. Badrummet är exklusivt och kombinerar grått, vitt och svart. Tvättstugan följer samma röda tråd och man känner att varje detalj har sin egen historia.

  I våningens sydvästra del välkomnar ett stort master bedroom med skjutgarderober och utsikt mot väster. På golvet ligger en varm heltäckande matta att vila fötterna på och i detta rum finns även aircondition. Intill nås en mindre hall och ett fantastiskt badrum som går i samma stil som det mindre.

  Våningens hjärta är rummet i öppen planlösning som kombinerar vardagsrum, matrum och kök. Ytorna är tilltagna de stora fönsterpartierna tillsammans med två takfönster, binder samma känslan av att utemiljön flyttar in. Via en skjutdörr till den stora Terrassen öppnar man upp och förlänger vardagsrummet ytterligare. Vardagsrummet leder oss vidare ut i köket som erbjuder stora ytor med bra förvaring. Köket är ett platsbyggt Svaneholmskök som går i en närmare mörk grågrön ton med en mörk marmorerad kompositskiva. Här finns köksö och sidoskåp för förvaring och integrerad kyl och frys. Även detta stora utrymme är försett med AC. Vitvarorna är valda med förnuft för att spinna vidare på helhetstänket om ett allt mer digitaliserat samhälle. Fjärrstyrning av maskinpark likväl som ljus, ljud, m.m. är standard i just denna våning.

  Sist men inte minst erbjuder denna terrassvåning en vacker utsida. Golvet är försett med en upphöjd klinker i sten med avrinning och för den som vill bygga på med ett utekök och ett utespa finns det förberett för det. Utsikten härifrån är vacker och i norr ser vi det gamla vattentornet.

  Varje terrassvåning har en egen fastighetsbeteckning och ägaren styr själv över eventuell uthyrning. Därmed kan även juridisk person (företag) förvärva en bostad.

  Denna våning är extra påkostad utöver grundpris och via ett samarbete med företaget House Of Success i Ystad finns möjlighet att även ta över möbler. Kontakt sker enbart via mäklare och vi tillhandahåller endast privata visningar.

  Välkommen till Terrassen!

  • Rumsbeskrivning

   Allmänt Parkeringsplats ingår och garage kan hyras Golv genomgående Kährs Ek Lace Innerdörrar: Skjutdörrar kombinerat med vanliga innerdörrar, samtliga inmålade i väggkulör Kulörer och färgkoder, samt inredningsmaterial så som styling etc kan fås på förfrågan Undertak Eciphone med osynligt listverk i tre olika kulörer. Plejd, smart belysning och vägguttag möjliga att styra via app

   Kök Svaneholms Kök, kulör NCS S6005-G80Y Bänkskriva, Silestone Eternal Vask, Franke Blandare, Franke Bosch induktionshäll PVS851FC5Z med PerfectFry, Powerboost, Quickstart m.m. Bosch AccentLine Micro Bosch Accentline Series 8 integrerad Ugn Bosch Diskmaskin - Helintegrerad Temptech Sommerlier Vinkyl Electrolux Kylskåp - Helintegrerat Electrolux Frys - Helintegrerad Fläkt Thermex Newcastlemast, 120cm med 481 m3/h

   Tvättstuga LG Tvättmaskin, svart - 12KG LG Torktumlare, svart Inredning från Svaneholmskök Bänkskiva Dekton

   Badrum Granitkeramik golv och väggar i ljusgrå Kvänum badrumsinredning Bänkskivor Dekton Dusch - Industriväggar Macro Design Empire Belysning med downlights i tak och belyst och dimbar badrumsspegel samt hängande lampor Handdukstork Hafa Peak antracit

   Utomhus 60x60 uteklinker på distanser

   Övrigt Murad spis med kassett Contura i60 Högtalarsystem och förstärkare, Yamaha. Inom och utomhus med möjligt att utöka till fler zoner Kyla i vardagsrum och master bedroom med möjlighet att lägga till två enheter Nyckelfritt - Både ytterdörrar till våningen och till entrén är kopplade via en app Låssystem via Jale Doorman och samarbetsavtal med Verisure för komplett larm finns att tillgå

  • Parkering
   P-plats
   Ingår i avgiften.
   Garage
   Fast kostnad.

   P-plats ingår, möjlighet till garage.

  • Fakta
   Nyproduktion
   Ja
   Tillträde
   2021
   Fastighetsbeteckning
   YSTAD VERKMÄSTAREN 30
   Objektstyp
   Ägarlägenhet
   Lgh.nmr
   1204
   Typkod
   520 - Ägarlägenhet, bostad
   Adress
   Industrigatan 11B - 1204
   Postnummer
   271 39
   Postort
   YSTAD
   Distrikt
   Centrum
   Område
   Centrum
   Boarea
   154.5 kvm
   Boarea enligt
   Arean är uppskattad
   Tomtareal enligt
   Lantmäteriet
   Antal rum
   5
   Antal sovrum
   3
  • Kostnader
   Vatten och avlopp
   571 kr/månad
   Uppvärmning
   791 kr/månad
   Samfällighet
   1 000 kr/månad
   Hemförsäkring

   Varje hushåll tecknar egen fullvärdesförsäkring.

   Summa driftskostnader
   2 361 kr/månad

   3D fastighet.

   Beskrivning av kostnader

   Förbrukning fjärrvärme per 2 personer uppskattas till 8500-9000 kWh, årligt abonnemang plus drift uppgår till ca 8500-10000 kr. Vatten & Avlopp räknas per 2 personer, med snittförbrukning om ca 43m3/år och person. Samfällighetsavgiften är en schablon och inkluderar samtliga inkopplingsavgifter första året, sopning, trappstädning, förråd, parkering, underhåll, avsättning till underhållsfond, förvaltning och styrelse. Det tillkommer hushållsel, elabonnemang, eventuell försäkring och larm, plus eventuell fastighetsavgift.

   Personer i hushållet
   2

   Levnadskostnader

   Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

  • Taxering
   Taxeringsvärdet är
   Ej fastställt

   Beskrivning

   Ej fastställt Tax. värde.

  • Dokument & Länkar
  Fakta
  Pris
  7 995 000 kr Utgångspris
  Adress
  Industrigatan 11B - 1204
  Yta
  154.5 kvm
  Rum
  5 rok
  Trappor
  3
  Hiss
  Ja
  Snabblänkar
  Intresseanmälan
  Ansvarig Mäklare
  Mathias Blomberg Hading

  Mathias Blomberg Hading

  Reg. Fastighetsmäklare & VD

  Mathias Blomberg Hading

  Mathias Blomberg Hading

  Reg. Fastighetsmäklare & VD

  Intresseanmälan för

  Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!

  Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

  Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

  Tack för ditt meddelande!