• Optimal Fastighetsförmedling Sverige AB
  • 0739 40 80 75
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ansvarig Mäklare

Mathias Blomberg Hading

073 - 940 80 75
mathias@optimalfast.se

Anmäl intresse
Småhus / Lerberget

Hemmansvägen 43

Drömboende i sann New England

I Lerberget strax norr om Helsingborg presenteras detta drömboende i sann New England tappning. Bostaden erbjuder två väldisponerade plan om totalt 180 kvm, fyra sovrum, högt i tak och ett storslaget ljusinsläpp. Exteriört erbjuds en vacker fasad med vit liggande panel, svart tak och en lättskött trädgård med trädäck i direkt anslutning till köket.

Bostaden välkomnar med en rymlig hall med vackert stengolv, högt i tak och garderob för ytterkläder. Till vänster nås tvättstuga och utgång till carport, och intill tvättstugan nås ett badrum med dusch. Bottenplan erbjuder vidare ett sovrum/arbetsrum med fönster i två vädersträck och ett stort vardagsrum som är öppet mot matplatsen och köket. Detta är husets hjärta där familj och vänner samlas till vardags och fest. Köket är spatiöst och går i en lantlig stil med vita luckor och bänkskivor i mörkt träslag. Samtliga vitvaror är ifrån 2015 när också huset stor klart för inflyttning. Ifrån köket nås ett trädäck i söderläge.

En trappa upp nås tre sovrum och en stor hall som med fördel kan användas som vardagsrum/TV-rum. Detta plan erbjuder vidare ett mycket smakfullt badrum med badkar och separat dusch. Badrummet har golvvärmd mörk klinker och vita helkaklade väggar.

Totalt erbjuder huset 180 kvm och en takhöjd närmare 2,6 m på båda plan. Bottenvåningen har golvvärme i samtliga rum och på ovanvåningen nås vattenburna radiatorer i samtliga rum utom i badrummet som har golvvärme.

Byggnadsfakta

Kommentar till byggnaden

Tomt: 607 kvm

Övriga byggnader

Förråd

Fastighetsbeteckning
Höganäs Lerberget 49:805
Uppvärming
Luft/Vatten värmepump
Värmekällans skick
Nyare
Värmekällans ålder
ca 2015
Elkablar
Ledningar bytta
Mark
Lera
Grund
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Liggande träpanel
Tak
Betongpannor
Utvändiga plåtarbeten
Plåt
Fönster
3-glasfönster
Ventilation
Självdrag
Vatten
Kommunalt vatten
Avlopp
Kommunalt avlopp
TV / Internet
Internet
Fiber
Servitut mm
  • Planer och bestämmelser: Del Av Lerberget 49:707 I Östra Lerberget, Detaljplan (Beslutsdatum: 20110118, Registreringsdatum: 20110509)

Allmän information

ALLMÄNT

Ovanstående uppgifter om fastigheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från fastighetsregistret eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte.

Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om husets energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska husets energiförbrukning.

Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert. Fritidshus behöver inte energideklareras.

Det är säljarens ansvar att se till att energideklarationen finns tillgänglig. Om energideklarationen saknas har köparen rätt att beställa en energideklaration inom 6 månader från tillträdet på säljarens bekostnad.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt och fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Fel och brister som köparen skulle ha kunnat upptäcka vid en noggrann undersökning får inte användas mot säljaren i efterhand. Fel i fastigheten som köparen inte har haft anledning att räkna med och inte heller borde ha kunnat upptäcka vid en besiktning brukar kallas för dolda fel. En säljare kan vara ansvarig för dolda fel som upptäcks inom tio år efter försäljningen.

Ansvarig Mäklare

Ansvarig Mäklare

Mathias Blomberg Hading

073 - 940 80 75
mathias@optimalfast.se

Anmäl intresse Låt oss värdera din bostad

Fakta

Rum
6
Boyta
180 m2 (Säljaren)
Biarea
0 m2
Byggår
2015
Område
Lerberget
Typ
Småhus
Byggår
2015
Adress
Hemmansvägen 43
Postnmr
26353
Ort
Lerberget

Film

331905-024
331905-004
331905-003
331905-006
331905-020
331905-001_331905-018
331905-011
331905-019
331905-009
331905-021
331905-023
DJI_0129web
DJI_0121web
DJI_0124web

Höganäs Lerberget 49:805

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

  • Optimal Fastighetsförmedling Sverige AB
  • 0739 40 80 75
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fri värdering!

Vi känner till prisutvecklingen i ditt område och har kontakt med köpare på jakt efter en bostad som din. Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Be oss bevaka marknaden

Fyll i formuläret och beskriv vad ni letar efter så återkommer vi när vi hittar något som passar.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!